Riječ ravnatelja

Denis tafra, ravnatelj

Poštovani posjetitelji, pred vama je novi projekt Centra za kulturu Omiš – internetska stranica. Njezina osnovna zadaća i cilj je unaprijeđenje podjele informacija, međusobni kontakti i interakcija Centra, svih njegovih djelatnika, članova, učenika, njihovih roditelja i svih ljudi dobre volje koji imaju za cilj unaprijeđenje kulture i kulturnih događanja u našem gradu.

Ono što smo zacrtali i planovima predvidjeli  trudit ćemo se i ostvariti, a Vi znate da to počesto zna biti i više. Velika je to zasluga svih naših kvalitetnih djelatnika, naših učenika i njihovih roditelja, članova orkestara kao i ostalih. Naravno, ne smijemo zaboraviti niti ulogu Grada i nesebičnu pomoć volontera Centra.

Moramo napomenuti kako izuzetno mali broj naših zaposlenika obavlja obimno veliki i složeni administrativno-financijski posao, kako bi poslovanje i funkcioniranje Centra bilo na zadovoljavajućoj razini. Ističemo kako je u sličnim javnim ustanovama tj. samo u školama administrativno-financijski kadar znatno brojniji.

Evo prilike pozdraviti sve bivše djelatnike Centra i učenike škole. Evo poveznice preko koje mogu saznati sve što se događa u Centru, preko koje nam se mogu javiti i kontaktirati nas.

Naš Centar, sve njegove djelatnosti i subjekti otvoreni su za sve i svih. Veselimo se svakom novom dolasku, nastupu i uspjehu …… sve ostalo manje je važno, jer nam je prvenstveni cilj podignuti razinu kulturne samosvijesti u našem gradu, te odgojiti nove mlade glazbenike i ljubitelje glazbe. Uostalom, kulturni brendovi našeg grada i jesu ono po čemu je najpoznatiji.

Hvala Vam na svim primjedbama, sugestijama, pohvalama i kritikama, naravno dobronamjernim – a ja osobno na čelu Centra učinit ću sve za prosperitet kulture u našem prelijepom gradu Omišu.

 

Ravnatelj Centra za kulturu Omiš